LJETOVANJE NA 3 MORA

Drevni Bliski Istok,mistični Orijent. Ljetovanje na 3 mora po nevjerojatnim cjenama,ponuda sezone 2016.

TERMIN:05-15.08.2016.

12D/11N,(ND/pp/PP) na bazi 46PAX;AVIO,BUS

Ljetujte na Crvenom moru u prekrasnom i gostoljubivom Jordanu.Putovanje uključuje i 1 noćenje u Izraelu sa posjetom Jeruzalema(+event.palestinskog Betlehema) te razgledavanje brojnih atrakcija uz put.

Legendarna Akaba Lawrenca od Arabije danas je hit ljetovalište. Koralni grebeni i pješčane plaže  potvrđuju istu  kao ekološki najčistiji dio Crvenog mora, a duž  obale duge 12 kilometara niču hoteli i rezorti bogatih sadržaja iz poznatih lanca …Idealna je destinacija za ljubitelje podvodnog svjeta i surfere ali i one koje žele  istražiti  čaroliju Mrtvog mora,Vadi Ruma,križarskih gradova i jedinstvene Petre(fakultativni izleti).U Akabi vas čeka usitinu kraljevski odmor u kraljevskom okruženju s uspomenama koje ne bljede…

Let iz BUD/VIE, brz transfer do  maksimalno komfornih hotela različitih kategorija, mirisi Orijenta, božanstveni fakultativni izleti do legendarne Petre i  fascinantne ružičaste pustinje Vadi Ram, kao i vrlo prihvatljive cjene aranžmana (11 dana/10 noćenja), preporuka su za odmor u jordanskoj Akabi  u kojoj će i ove godine ljetovati nekoliko desetina tisuća znalaca iz Evrope i svjeta ili u čiju luku trenutno, a dva puta tjedno, uplovljavaju kruzeri prestižnih svjetskih kompanija sa četiri do pet tisuća znatiželjnih turista.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 22:30h(04.08) sastanak grupe i transfer u zračnu luku VIE/BUD/BTS na ranojutarnji let

2.dan (05.08)   ranojutarnji let,dolazak u zračnu luku TLV,carinske formalnosti transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.
3.-10. dan(06.-13.08.) – Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vrjeme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.Fakultativni izleti 1- i 2-dnevni.
11. dan(14.08.) – Doručak, transfer za zračnu luku TLV,putovanje kroz Izrael,posjet Jeruzalemu,noćenje.

12.dan(15.08.) – doručak,transfer na ZL ,let za BUD/VIE/BTS.Dolazak u ZG oko 17-18h.Kraj programa.

Cijena aranžmana:od 770eura/PAX na bazi DBL/TWIN pp/PP,hotel 4* u centru Akabe,noćenje IL-hotel u Jeruzalemu ili TLV odnosno u blizini ZL TLV

Uključeno u cjenu aranžmana: smještaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta sa pristojbama, povratni transferi, usluge predstavnika i vodiča na hrvatskom jeziku, troškovi organizacije putovanja.

U cjenu aranžmana nije uključeno :polica PZO, fakultativni izleti i individualni troškovi, kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni pod „uključeno u c.a.“