Ultimativni vodič kroz SP2018 u Rusiji!

Ultimativni CALYPSO vodič kroz SP2018. daje sve potrebne info i savjete za najbolji provod tokom nezaboravnog MUNDIALA…

ULAZNICE - Agencija posreduje za višestruko povoljnije ulaznice za sve tekme iz tzv.RUS-kvote.

Službeni FIFA-ticketing već traje i 2.etapa je završena sa danom 31.sječnja.Navijačice i navijači koji se nisu uspjeli prijaviti za kupnju ili kupiti ulaznice iz tzv.svjetske kvote za tekme naše Repke to mogu učiniti posredstvom Agencije. Nudimo ulaznice iz tzv.ruske kvote po najpovoljnijim tarifama – osigurajte si iste prilikom rezervacije aranžmana… Poučeni iskustvom sa ranijih EP & SP-a te pogotovo prošlog brazilskog SP-a možemo odgovorno tvrditi da ulaznica bude daleko premalo od potražnje ali svi našim putnicima jamčimo blagovremenu i najpovoljniju ponudu za ulaznice kako u fazi Skupine-D tako i kasnije tokom trase do velikog Finala.Službene FIFA-tarife su,da se izrazimo filatelističkom terminologijom,samo nominalne.Možemo očekivati i do nekoliko puta više tržišne tarife,ali opet daleko najpovoljnije od svih realno dostupnih na tržištu.Prilokom rezervacija aranžmana predbilježite se i za ulaznice naše Repke kao i kroatizirane i bratske AUS koju željno izčekujemo u 1/8-Finala…:)


MJENJAČNICA - Agencija posreduje u mjenjačkim poslovima EUR-RUB po najpovoljnijem tečaju.

EUR-RUB + BYR/BAM/AUD/HRK…

Olakšavamo valutna pitanja  i nedumice oko mjenjanja novca tj.kupovine rublja već prije polaska na navijačka putovanja.S obzirom na tzv.sankcijsku problematiku plačanje određenim karticama poput AMEX ili DCI unutar RUS uopće nije moguće.Isto tako mnogi POS-terminali&bankomati ruskih banaka koje su na sankcijskoj listi ne prihvaćaju debitne/kreditne kartice izdane od banaka u EU.U cilju najkomotnijeg putovanja bez suvišnih briga oko političkih,tehničkih i provizijskih komplikacija omogućavamo svim našim putnicima da naruče i dobiju željene iznose RUB kroz konverziju EUR (također moguće i za HRK/BAM/AUD prema preferncijama).Sve naravno u gotovini i  odmah ili kod većih iznosa  u najkraćim rokovima,uz zajamčene najpovoljnije tečaje bez bilokakvih provizija itsl.

Uz navedene mogućnosti za RUB sve ranije konverzije&narudžbe valuta su moguće i za BYR,s tim da unutar Bjelorusije sve kartice funkcioniraju,ali neke nisu u širokoj upotrebi.Za sve podrobnije info oko valutnih pitanja stojimo na raspolaganju te se sve usluge mogu dogovoriti prilikom rezervacije aranžmana.


REKVIZITI - Opremite se sa najboljim navijačkim rekvizitima u prigodnim paketima uz prateće promo-popuste.

BUDITE SEPREMNI ZA NAVIJANJE I PRIJE STARTA…

Zahvaljjući našim partnerima,renomiranim proizvođačima navijačkih rekvizita za vas su spremni razni navijački paketi po super-promotivnim cjenama daleko najpovoljnijim na tržištu.

Asortiman je vrlo širog i sigurno nalazite svoj izbor – za male i velike,mlade i starije,navijačice i navijače…

U ponudi su specijalni-paketi(FAN-KIT) prilagođeni željama i potrebama svih navijačkih profila,u svim veličinama i izdanjima:S,M,L&XL…Uvjerite se u ovu optimalnu ponudu,narudžbe&kupovina prilikom rezervacije aranžmana,dodatni posebni popusti za količine odnosno grupe…

S PAKET M PAKET L PAKET XL PAKET
DRES DA DA DA DA
BANDANA DA DA DA DA
ZASTAVICA ZA AUTO DA DA DA DA
ZNOJNIK NE DA DA DA
TRAKA ZA GLAVU NE DA DA DA
ŠAL DVOSTRANI SVILA NE DA DA DA
ŠUŠKAVAC KAPULJAČA NE NE DA DA
CILINDAR NE NE DA DA
ŠORC HLAČICE NE NE NE DA
ŠTUCNE NE NE NE DA
CIJENA USKORO USKORO USKORO USKORO

ŽENSKI PAKET DJEČJI PAKET
SUKNJA DRES
V IZREZ STRUKIRANA MAJICA ŠORC HLAČICE
ŠEŠIRIĆ ŠILT KAPA
ŠAL ZNOJNIK ZA RUKU, PAR


VIZNA BIROKRACIJA - Upute i dokumenti za skidanje
VAŽNE NAPOMENE: 
Između EU-RUS i EU-BY na snagi je vizni režim za putovanja osoba sa običnom putnom ispravom.Za putovanje u RUS tokom SP2018. 1-kratni ograničeni ulazak/izlazak  u zemlju omogućava  ulaznica za pojedinu tekmu,ali uz obvezu registracije boravka u roku od 24h od ulaska u RUS/BY pri nadležnoj upravi/ispostavi FMS-a. Viza koju posreduje Agencija daje pravo na 2-kratni ulazak u RUS(1.i 2. te 3. tekma) i BY(2.i 3.tekma) te ne postoji obveza prema migracijskim vlastim za boravak do 8 dana.Osobe bez viza,a sa ulaznicama same snose odgovornost  zbog propuštanja roka za registraciju boravišta.
Osobe koje su nositelji  biometrijskih BIH put.isprava za boravak u RUS i BY do 30 dana ne trebaju vizu niti police PZO(preporuka-može se ugovoriti u Agenciji).
Djeca uzrasta 0-4god. u sobi sa roditeljima i bez posebnog ležaja GRATIS,4-12god.u sobi sa roditeljima na pomoćnom ležaju popust 10-15%.
Osobama u bezviznom režimu (BIH-pasoši itsl.)cjena aranžmana se umanjuje za cca 80eur/PAX!!!

VAŽNI DOKUMENTI(povenice za skidanje):
Vizni upitnik za Rusiju
Vizni upitnik za Bjelorusiju


Na poseban način, uz nesvakidašnji turistički program, Calypso travel, organizacija s velikim iskustvom putovanja u zemljama bivšeg SSSR-a, donosi djelić atmosfere s prvenstva u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine. Hrvatska je nesretno i nepravedno ispala u prvom krugu natjecanja, a naš osjećaj je da je 2018. naša godina! 🙂

Uskoro detaljnije!!!