Sve tri utakmice naše skupine D u Velikoj Ruskoj turi, avion

12 dana, 11 noćenja, 3 utakmice. Hrvatska protiv Islanda, Argentine i Nigerije zrakoplovom, vlakom i brodom!

ITINERAR :

1.DAN(16.06.)!!! u 00:30h okupljanje grupe i polazak autobusom prema zračnoj luci (BTS/BUD) i let za Kalinjingrad,dolazak u ZL KGD ,granične formalnosti i transfer u grad,panoramsko razgledavanje, oko 12h transfer u hotel ,odmor i slobodno do odlaska na tekmu.TEKMA.Noćenje u hotelu

TEKMA!!! HR:NIG nakon doručka slobodno(kasna odjava u hotelu*),ovisno o prometnoj i sigurnostnoj  regulaciji organizatora   prevoz stadiona ili do pristupnih ulica ka istom(ulazak po sektorima sa pratećim ulaznicama!)Noćenje u hotelu.

2.DAN(17.06.)Doručak,odjava ,ukrcaj na brod za Petrograd i plovidba,nočenje na brodu.

3.DAN(18.06.)Dolazak u Petrograd i doručak.Razgledavanje grada i okolice.Noćna plovidba Nevom,noćenje u hotelu.

4.DAN(19.06.) Doručak,nastavak razgledavanja grada,slobodno.Transfer na kolodvor i ukrcaj na vlak,noćenje u spavaćim kupeima,vožnja prema N.Novgorodu.

5.DAN(20.06.)Ranojutarnji dolazak u grad,Doručak u hotelu,slobodno za svoje sadržaje ili fakultativni programi(izleti u okolicu)Noćenje u hotelu.

6.DAN(21.06.)TEKMA!!! HR:ARG

7.DAN(22.06.) Doručak u hotelu i odjava ukrcaj na brod (rječnu krstaricu) i plovidba prema Rostovu n/D.

8.DAN(23.06.)Vožnja/plovidba-noćenje

9.DAN(24.06.)Vožnja/plovidba-noćenje

10.DAN(25.06.)Vožnja/plovidba-nočenje

11.DAN(26.06.)Ranojutarnji dolazak u grad,panoramsko razgledavnje i prijava u hotelu.Odmor.TEKMA!!!HR:ISL

12.DAN(27.06.) Doručak,odjava iz hotela,transfer u ZL i let za BTS/BUD.

Transferi i nastavak putovanja prema odredištima(nužna predhodna doplata i rezervacija –info na upit).

SUPER PROMO&FIRST MINUTE = 4.570,00EUR/PAX

Paket: Economy Standard Premium Vip
Hotel: ★★ ★★★ ★★★★ ★★★★★
Cijena: -///- -///- 4.570,00EUR 5.170,00EUR
Bonus*: -///- 5% POPUSTA LOYALTY KARTICA 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA + SIMcard RUS
REFERENTNI KOD: VRT4A VRT5A

*LOYALTY KARTICA: popusti na odabrane robe i usluge iz partnerske ponude. Naknadno detaljnije.

CJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE :  , 11x N/D u hotelu **** na bazi DBL/TWIN u gradovima po planu putovanja,let za Kalinjingrad iz BTS/BUD,let iz Rostova na Donu za BTS/BUD,plovidbu K’grad-Petrograd, plovidbu rječnom krstaricom, transfere u gradu (hotel-stadion),vizno posredovanje, ,osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu,organizaciju i izvedbu putovanja

CJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ULAZNICE ZA TEKMU,konzularnu pristojbu za 2-kratnu RUS vizu na 30 dana(35€),naknadu RUS viznog centra(30€),fakultativni program,policu PZO i OOP, osobne troškove, suvenire, doplatu za SGL(na upit),obroke koji nisu navedeni,itsl.

REZERVACIJE – NAČINI PLAČANJA: gotovinski,bezgotovinski,kartično/obročno(ovisno o izdavatelju debitne/kreditne kartice),uplata 50% prilikom rezervacije i dostava skena/preslike putne isprave – ostatak 60. dan do početka putovanja,usluge viziranja 90.dan do početka putovanja – nužne putne isprave sa dovoljnim brojem čistih stranica te prateće fotke 35x45mm.

VAŽNE NAPOMENE: 
*Između EU-RUS i EU-BY na snagi je vizni režim za putovanja osoba sa običnom putnom ispravom.Za putovanje u RUS tokom SP2018. 1-kratni ograničeni ulazak/izlazak  u zemlju omogućava  ulaznica za pojedinu tekmu,ali uz obvezu registracije boravka u roku od 24h od ulaska u RUS/BY pri nadležnoj upravi/ispostavi FMS-a. Viza koju posreduje Agencija daje pravo na 2-kratni ulazak u RUS(1.i 2. te 3. tekma) i BY(2.i 3.tekma) te ne postoji obveza prema migracijskim vlastim za boravak do 8 dana.Osobe bez viza,a sa ulaznicama same snose odgovornost  zbog propuštanja roka za registraciju boravišta.
**Osobe koje su nositelji  biometrijskih BIH put.isprava za boravak u RUS i BY do 30 dana ne trebaju vizu niti police PZO(preporuka-može se ugovoriti u Agenciji).
***djeca uzrasta 0-4god. u sobi sa roditeljima i bez posebnog ležaja GRATIS,4-12god.u sobi sa roditeljima na pomoćnom ležaju popust 10-15% 
****osobama u bezviznom režimu (BIH-pasoši itsl.)cjena aranžmana se umanjuje za cca 80eur/PAX!!!