Hrvatska-Island Rostov na Donu, autobus

Nastavljamo putovanja i na 3. tekmu i ujedno odlučujuću  u  skupini D , Hrvatska-Island u Rostovu na Donu…

Rostov na Donu – grad na jugu Rusije gdje bezkrajne stepe se spuštaju do obala Azovskog i Crnog mora..Odlučujuća  tekma naše skupine D i prilika za „osvetu“ nogometnim Vikinzima.Okršaj kao nekad na obalama tihog Dona te revanširanje Islandu koji se nakon poraza od HR pakira doma…Pridružite nam se na jedinstvnom  šestdnevnom putovanju na topli jug Rusije i megdannašim starim znancima iz kvalifikacija za SP …

RAZDOBLJE PUTOVANJA:23.-28.LIPNJA 2018.

ULAZNICE ZA TEKMU : NA UPIT – SAMO UZ KUPOVINU ARANŽMANA

ITINERAR :

1.DAN (23.06.) polazak autobusa  u 22h iz VŽ  preko H i SK prema Brest-Litovsku

2.DAN (24.06.) nastavak noćne vožnje kroz PL sa pauzama po putu,dolazak na neki od GP-a EU:BY,formalnosti (popunjavanje imigracionih kartona),vožnja prema gradu i smještaj u hotelu.Slobodno.N/D

3.DAN(25.06.) nakon doručka u hotelu,ukrcaj u autobuse i vožnja prema Rostovu n/D,kasnovečernji dolazak u grad,smještaj u hotelu,noćenje(N/D).

4.DAN(26.06.)!!! TEKMA 1900h!!! nakon doručka slobodno(kasna odjava u hotelu*),ovisno o prometnoj i sigurnostnoj  regulaciji organizatora   prevoz stadiona ili do pristupnih ulica ka istom(ulazak po sektorima sa pratećim ulaznicama!)

5.DAN(27.06.) oko 00:03h – u euforičnom razpoloženju po pobjedi HR nastavak slavlja u busu,vožnja prema  Kursk-Arjolu i dalje kroz BY,noćenje u hotelu(N/D)

6.DAN (28.06.) po doručku u hotelu,ukrcaj i vožnja kroz BY uz kraće pauze,dolazak na neki od GP-a BY:EU,formalnosti i nastavak vožnje kroz PL,SK i H prema VŽ.Kasnonoćni dolazak i kraj putovanja.

Transferi i nastavak putovanja prema odredištima(nužna predhodna doplata i rezervacija –info na upit).

SUPER PROMO&FIRST MINUTE = 850,00EUR(cca 6.375,00HRK)!!!

Paket: Economy Standard Premium Vip
Hotel: ★★ ★★★ ★★★★ ★★★★★
Cijena: 850,00EUR 900,00EUR 960,00EUR 1.060,00EUR
Bonus: BUS 50-60PAX BUS 50-60PAX, 5% POPUSTA LOYALTY KARTICA BUS 40-50PAX, 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA BUS 33-40PAX, 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA, SIMcard RUS
REFERENTNI KOD: 3IB2 3IB3 3IB4 3IB5

*LOYALTY KARTICA: popusti na odabrane robe i usluge iz partnerske ponude. Naknadno detaljnije.

CJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : putovanje visokokomfornim turističkim autobusom , 3  nočenja sa doručkom u hotelu *** na bazi DBL/TWIN u gradu, transfere u gradu (hotel-stadion),vizno posredovanje,uslugu registracije boravišta u BY,osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu,organizaciju i izvedbu putovanja

CJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ULAZNICE ZA TEKMU,konzularnu pristojbu za 2-kratnu RUS vizu na 30 dana(35€),naknadu RUS viznog centra(30€),konzularnu pristojbu za 2-kratnu BY vizu(50€), naknadu BY viznog centra(20€),fakultativni program,policu PZO i OOP, osobne troškove, suvenire, doplatu za SGL(na upit),uslugu registracije boravišta(za osobe bez RUS-vize,a sa ulaznicama)

REZERVACIJE – NAČINI PLAČANJA: gotovinski,bezgotovinski,kartično/obročno(ovisno o izdavatelju debitne/kreditne kartice),uplata 50% prilikom rezervacije i dostava skena/preslike putne isprave – ostatak 60. dan do početka putovanja,usluge viziranja 90.dan do početka putovanja – nužne putne isprave sa dovoljnim brojem čistih stranica te prateće fotke 35x45mm.

VAŽNE NAPOMENE: 
*Između EU-RUS i EU-BY na snagi je vizni režim za putovanja osoba sa običnom putnom ispravom.Za putovanje u RUS tokom SP2018. 1-kratni ograničeni ulazak/izlazak  u zemlju omogućava  ulaznica za pojedinu tekmu,ali uz obvezu registracije boravka u roku od 24h od ulaska u RUS/BY pri nadležnoj upravi/ispostavi FMS-a. Viza koju posreduje Agencija daje pravo na 2-kratni ulazak u RUS(1.i 2. te 3. tekma) i BY(2.i 3.tekma) te ne postoji obveza prema migracijskim vlastim za boravak do 8 dana.Osobe bez viza,a sa ulaznicama same snose odgovornost  zbog propuštanja roka za registraciju boravišta.
**Osobe koje su nositelji  biometrijskih BIH put.isprava za boravak u RUS i BY do 30 dana ne trebaju vizu niti police PZO(preporuka-može se ugovoriti u Agenciji).
***djeca uzrasta 0-4god. u sobi sa roditeljima i bez posebnog ležaja GRATIS,4-12god.u sobi sa roditeljima na pomoćnom ležaju popust 10-15% 
****osobama u bezviznom režimu (BIH-pasoši itsl.)cjena aranžmana se umanjuje za cca 80eur/PAX!!!