Hrvatska-Argentina Nižnji Novgorod, autobus

Putujemo na 2. tekmu i ujedno najprivlačniju u  skupini D, Hrvatska-Argentina u Nižnji Novgorod…

Drevni Nižnji Novgorod na obalama moćne Volge jedan je od najstarijih i povjesnih gradova Rusije.Najatraktivnija tekma naše skupine D,a možda i čitavog SP 2018 u „grupnoj fazi“ je  sraz Hrvatske i naših prijatelja iz daleke i savezničke Argentine. Ljuta borba sa finalistima prošlog Mundiala i aktualnim viceprvacima za 1.mjesto u skupini i povratak u prekrasni Novgorod na 1/8-finala… Pridružite nam se na prekrasnom šestdnevnom putovanju na nogometnu svečanost ili čak finale prije Finala preko bezkrajnih prostranstva Bjelorusije i Rusije u ovaj urbani biser Volge…

RAZDOBLJE PUTOVANJA:18.-23.LIPNJA 2018.

ULAZNICE ZA TEKMU : NA UPIT – SAMO UZ KUPOVINU ARANŽMANA

ITINERAR :

1.DAN (18.06.) polazak autobusa  u 22h iz VŽ  preko H i SK prema Brest-Litovsku

2.DAN (19.06.) nastavak noćne vožnje kroz PL sa pauzama po putu,dolazak na neki od GP-a EU:BY,formalnosti (popunjavanje imigracionih kartona),vožnja prema gradu i smještaj u hotelu.Slobodno.N/D

3.DAN(20.06.) nakon doručka u hotelu,ukrcaj u autobuse i vožnja prema Moskvi,kasnonoćni dolazak u N.Novgorod,smještaj u hotelu,noćenje(N/D).

4.DAN(21.06.)!!! TEKMA 2100h!!! nakon doručka slobodno(kasna odjava u hotelu*),ovisno o prometnoj i sigurnostnoj  regulaciji organizatora   prevoz stadiona ili do pristupnih ulica ka istom(ulazak po sektorima sa pratećim ulaznicama!)

5.DAN(22.06.) oko 00:03h – u euforičnom razpoloženju po pobjedi HR nastavak slavlja u busu,vožnja prema  Moskvi i dalje kroz BY,noćenje u hotelu(N/D)

6.DAN (23.06.) po doručku u hotelu,ukrcaj i vožnja kroz BY uz kraće pauze,dolazak na neki od GP-a BY:EU,formalnosti i nastavak vožnje kroz PL,SK i H prema VŽ.Kasnonoćni dolazak i kraj putovanja.

Transferi i nastavak putovanja prema odredištima(nužna predhodna doplata i rezervacija –info na upit).

SUPER PROMO&FIRST MINUTE = 850,00EUR(cca 6.375,00HRK)!!!

Paket: Economy Standard Premium Vip
Hotel: ★★ ★★★ ★★★★ ★★★★★
Cijena: 850,00EUR 920,00EUR 980,00EUR 1.070,00EUR
Bonus: BUS 50-60PAX BUS 50-60PAX, 5% POPUSTA LOYALTY KARTICA BUS 40-50PAX, 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA BUS 33-40PAX, 10% POPUSTA LOYALTY KARTICA, SIMcard RUS
REFERENTNI KOD: 2AB2 2AB3 2AB4 2AB5

*LOYALTY KARTICA: popusti na odabrane robe i usluge iz partnerske ponude. Naknadno detaljnije.

CJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : putovanje visokokomfornim turističkim autobusom , 3  nočenja sa doručkom u hotelu *** na bazi DBL/TWIN u gradu, transfere u gradu (hotel-stadion),vizno posredovanje,uslugu registracije boravišta u BY,osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu,organizaciju i izvedbu putovanja

CJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ULAZNICE ZA TEKMU,konzularnu pristojbu za 2-kratnu RUS vizu na 30 dana(35€),naknadu RUS viznog centra(30€),konzularnu pristojbu za 2-kratnu BY vizu(50€), naknadu BY viznog centra(20€),fakultativni program,policu PZO i OOP, osobne troškove, suvenire, doplatu za SGL(na upit),uslugu registracije boravišta(za osobe bez RUS-vize,a sa ulaznicama)

REZERVACIJE – NAČINI PLAČANJA: gotovinski,bezgotovinski,kartično/obročno(ovisno o izdavatelju debitne/kreditne kartice),uplata 50% prilikom rezervacije i dostava skena/preslike putne isprave – ostatak 60. dan do početka putovanja,usluge viziranja 90.dan do početka putovanja – nužne putne isprave sa dovoljnim brojem čistih stranica te prateće fotke 35x45mm.

VAŽNE NAPOMENE: 
*Između EU-RUS i EU-BY na snagi je vizni režim za putovanja osoba sa običnom putnom ispravom.Za putovanje u RUS tokom SP2018. 1-kratni ograničeni ulazak/izlazak  u zemlju omogućava  ulaznica za pojedinu tekmu,ali uz obvezu registracije boravka u roku od 24h od ulaska u RUS/BY pri nadležnoj upravi/ispostavi FMS-a. Viza koju posreduje Agencija daje pravo na 2-kratni ulazak u RUS(1.i 2. te 3. tekma) i BY(2.i 3.tekma) te ne postoji obveza prema migracijskim vlastim za boravak do 8 dana.Osobe bez viza,a sa ulaznicama same snose odgovornost  zbog propuštanja roka za registraciju boravišta.
**Osobe koje su nositelji  biometrijskih BIH put.isprava za boravak u RUS i BY do 30 dana ne trebaju vizu niti police PZO(preporuka-može se ugovoriti u Agenciji).
***djeca uzrasta 0-4god. u sobi sa roditeljima i bez posebnog ležaja GRATIS,4-12god.u sobi sa roditeljima na pomoćnom ležaju popust 10-15% 
****osobama u bezviznom režimu (BIH-pasoši itsl.)cjena aranžmana se umanjuje za cca 80eur/PAX!!!

Vidi još: